• main-banner-uk

  REGJISTRIMI I ANKAVE në MB

  Regjistrimi i jahteve në Mbretërinë e Bashkuar

Regjistroni varkën tuaj në Mbretërinë e Bashkuar

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Mbretërinë e Bashkuar, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Mbretërinë e Bashkuar, duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, banesa, RIB, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Mbretërinë e Bashkuar ose si përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e anijes tuaj në Mbretërinë e Bashkuar.


Regjistrimi i anijeve dhe jahteve në Mbretërinë e Bashkuar - Pjesa 1
Ne mund të regjistrojmë varkat nën flamurin britanik dhe nuk ka rëndësi nëse varka juaj është e vendosur apo kombësia juaj!
Regjistrimi i jahteve në MB Part 1 është një nga regjistrimet më prestigjioze të anijeve në botë. Ky regjistrim i anijeve në Mbretërinë e Bashkuar siguron pronarët e varkave që nuk do të kenë asnjë problem kur të lundrojnë në portet e huaja. Ai gjithashtu siguron pronarët e anijeve që ata mund të kenë ndihmë kudo në botë nga shërbimet konsullore të Mbretërisë së Bashkuar dhe nga roja bregdetare e Mbretërisë së Bashkuar.
Regjistrimi i pjesës 1 në Mbretërinë e Bashkuar nuk është vetëm një juridiksion i lartë, por është gjithashtu mjaft i lehtë dhe i shpejtë për të marrë regjistrimin. Ne jemi regjistruesi më i madh i regjistrimeve të anijeve në MB të pjesës 1 dhe kujdesemi për të gjithë procesin për ju për një tarifë që është shumë më pak se agjencitë e tjera detare që ju ngarkojnë për këtë. Tarifa jonë prej 549 £,-. është gjithëpërfshirës, kështu që ne kujdesemi për përkthimet dhe tarifat e korrierit gjatë natës.

Si ndikon Brexit në regjistrimin e jahteve në Mbretërinë e Bashkuar?
Brexit NUK ndikon fare në regjistrimin e anijeve në Mbretërinë e Bashkuar! Çdo anije që është e regjistruar nën regjistrimin e flamurit të pjesës 1 të Mbretërisë së Bashkuar mund të lundrojë në BE ose në çdo ujëra tjetër pa asnjë kufizim. Kush mund të marrë një regjistrim të anijes në Mbretërinë e Bashkuar, pjesa 1?
Regjistrimi i jahteve në MB të Pjesës 1 është i disponueshëm për të gjitha kombësitë, procesi është thjesht paksa i ndryshëm në varësi të shtetësisë suaj ose të bazës së kompanisë suaj.

Të gjitha varkat në pronësi private në:
Mbretëria e Bashkuar, të gjithë shtetasit e BE-së, të gjithë shtetasit e Zonës Ekonomike Evropiane (EEA), të gjithë shtetasit dhe vendet e Komonuelthit dhe për personat që banojnë në vendet e mëposhtme: Argjentinë, Aruba, Bahrein, Brazil, Ishujt Kanarie, Kinë (përfshirë Hong Kongun) , Ishujt Faroe, Haiti, Izraeli, Japonia, Liberia, Madeira, Ishujt Marshall, Monako, Panamaja, Koreja e Jugut, Zvicra, Surinami, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Nëse anija juaj është në pronësi të një kompanie me bazë në:
MB, BE, Zona Ekonomike Evropiane (ZEE), të gjitha vendet e Komonuelthit ose kanë një kompani të regjistruar në vendet e mëposhtme: Argjentinë, Aruba, Bahrein, Brazil, Ishujt Kanarie, Kinë (përfshirë Hong Kongun), Ishujt Faroe, Haiti, Izraeli, Japonia, Liberia, Madeira, Ishujt Marshall, Monako, Panama, Koreja e Jugut, Zvicra, Surinami, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Nëse shtetësia ose kompania juaj nuk është e bazuar në ndonjë nga vendet e mësipërme?
Nëse nuk jeni me bazë në ndonjë nga vendet e listuara më sipër, është shumë e lehtë për ne që t'ju regjistrojmë ende nën flamurin britanik. Ne do të krijojmë një kompani për ju që do të zotërojë varkën tuaj. Kjo kompani do të jetë në pronësi të jush dhe do të jetë me bazë në MB si LTD.
Ne mund të konfigurojmë UK LTD për ju brenda 1 deri në 2 ditë dhe ju nuk do të jeni përgjegjës për asnjë dosje tatimore pasi kompania do të përdoret vetëm si një kompani pronësie për varkën tuaj. Ne do të bëjmë një faturë standarde të shitjes për ju nëse i shisni varkën tuaj kompanisë suaj (ose përdorni faturën tuaj të shitjes, nëse preferoni). Ne gjithashtu do të kontaktojmë departamentin e taksave në Mbretërinë e Bashkuar dhe do të dorëzojmë të gjitha dokumentet që ju jeni të përjashtuar nga taksat pasi kompania përdoret vetëm si pronësi për varkën tuaj. Kostoja totale e ngritjes së UK LTD për ju dhe të gjitha dokumentet është vetëm 150 £, -
Për të ruajtur UK LTD-në tuaj, ne do t'ju ngarkojmë një tarifë vjetore për mirëmbajtjen e kompanisë, paraqitjen e dokumenteve në departamentin e taksave dhe adresa dhe përfaqësimi i detyrueshëm në MB është 275 €,-.

A duhet të largohen anijet e regjistruara nën flamurin britanik nga ujërat e BE-së çdo 18 muaj?
Rregulli i 18 muajve nuk ka të bëjë fare me atë se ku barka juaj është me flamur. Ky rregull vlen vetëm për mjetet lundruese që nuk kanë paguar TVSH-në dhe duke u larguar nga ujërat e BE-së për të paktën 24 orë.

A mund të regjistrohem si përdorim komercial ose barbar?
Po, ju mund të regjistroheni nën flamurin britanik pjesa 1 si një anije tregtare (jo anije peshkimi), përdorim bareboat ose thjesht për përdorim privat. Kostoja dhe kërkesat janë të njëjta për të 3 kategoritë.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Mbretërisë së Bashkuar.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente kërkohen për regjistrimin e anijes në MB të pjesës 1?

*vetëm për përdorim komercial, gjeodeti duhet të rregullojë certifikatën e detyrueshme ITC69/koduese pasi dokumentet të jenë miratuar nga autoritetet e Mbretërisë së Bashkuar.

1) Kopja e pasaportës suaj

2) Kopja e Faturës së Shitjes

3) Anija juaj

Anija juaj duhet të ketë një emër unik, ju duhet të jepni 4 emra unikë, autoritetet e Mbretërisë së Bashkuar do të kontrollojnë dhe përcaktojnë se cili emër është i disponueshëm pasi të kenë marrë kërkesën tuaj për regjistrim.

4) Një Certifikatë Sondazhi

Një certifikatë e një studimi të tonazhit dhe matjes (jo më e vjetër se 1 vit) është e detyrueshme, por mund të bëhet në vendin tuaj. Thjesht duhet të siguroheni që kjo të bëhet nga një nga anketuesit e autorizuar, të cilët janë: (American Bureau of Shipping (ABS), Bureau Veritas (BV), Det Norske Veritas (DNV), Germanischer Lloyd (GL), Lloyd's Regjistrohu (LR), Nippon Kaiji Kyokai (NKK), Registro Italiano Navale (RINA) *

5) Certifikata e fshirjes (nëse është regjistruar më parë)

6) Një kopje e shenjës së thirrjes në radio (nëse keni një të tillë)

3 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në MB.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur